Baka i retrostil

En sanning om att baka: allt blir så mycket roligare med snygga grejer!

Jag har satt ihop ett collage till er som vill ha inspiration till hur man bakar i retrostil. Förklädet är en favorit (har på mig det på bilden ovan, älskar’t) och jag har faktiskt gjort pepparkaksankare redan. Om jultomten läser detta så önskar jag mig en muffinsform så jag kan göra små cupcakes med rosa och blå glasyr!

Finns det något du skulle vilja ha av jultomten?

Produkter från H&M home, Ikea, lyckasmedmat.se och Åhléns. Pinup-bild av Elvgren

2 reaktion på “Baka i retrostil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>