Fotosession

Idag är det värnlösa barns dag och det är också världens finaste killes födelsedag (MIN!) Tyvärr så lägger jag inte upp bilder på honom i bloggen (han vill vara anonym), men jag lovar att jag lagt beslag på snyggaste killen! Tur att jag känner mig frisk också så jag kan fira honom ordentligt.

Ni som följer min blogg vet att jag fotade mig hos en fotograf nyligen. Här kommer en liten sneak peak på hur det kommer att se ut.

Det här är direkt från kameran, oredigerat och inte optimerat. Bilden är tagen av den fantastiskt duktiga fotografen CJ Bartis och make up av otroliga Jenna S. Rekommenderar båda två varmt!

5 reaktion på “Fotosession

  1. Nina [vinn en design]

    Hej! just nu har jag en tävling på bloggen där du kan vinna en design gjort av mig, Det enda du behöver göra är att kommentera inlägget. Har en bild på en ”påse” där jag gömmer ett smycke, du ska alltså gissa vad för smycke det gömmer sig i påsen, gissar du rätt så vinner du! Vill du inte vara med i tävlingen så kan du alltid gissa ändå! skulle betyda mycket :)http://earthangel.blogg.se/2011/december/24-december-2011-lucka-24-god-jul.htmlursäkta om du inte gillar såna här kommentarer!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>