Glad Lucia!

Jag var aldrig Lucia i skolan. Till och med de långhåriga killarna i klassen var Lucia, men aldrig jag. (Kan ha berott på att jag hade rosa hår när det var dags att välja Lucia, men HUR COOL är inte en rosahårig Lucia?)
En dag ska jag vara Lucia. Varför inte idag?

4 reaktion på “Glad Lucia!

  1. Vicky

    Men det var ju å andra sidan bara de överambitiösa eleverna som fick vara det. Minns du Cissi? Hon hade toppbetyg i allt, korades till Lucia, och fick ett nervöst sammanbrott senare pga det. Hellre en rosa Johanna än en död Lucia;-) (och jag tror faktiskt att du var alternativlucian i vårt gäng haha)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>