Ny plånbok

Min plånbok måste gå i pension efter flera års trogen service:

Jag letar nu efter en ersättare. Men inget dyrt eftersom jag då kommer att göra sönder den inom en vecka (sånt lyckas jag med ändå, men ju dyrare desto högre sannolikhet att jag tappar den/bränner upp den/blir kidnappad av Ali Babas 40 rövare).

Någon av de här får gärna flytta hem till mig, speciellt den rosaprickiga från Accessorize eller den med ankare från Topshop!

1. Accessorize 2. Accessorize 3. Topshop 4. Topshop 5. Accessorize 6. Topshop

 

 

4 reaktion på “Ny plånbok

  1. Arkeobild

    Fina! Men dom ser små ut? Får man plats med allt annat man behöver plats för mer än pengar i en plånbok? (Typ kvitton, vagnpoletter, skräp osv osv)Man kan ju i och för sig skärpa sig och städa ut plånboken lite oftare… Det kanske är det som är fördelen med en liten?

    Svara
  2. Arkeobild

    Jag håller med. Jag hade en gång en ENORM handväska. Behöver jag säga att även den var FULL med skräp?! Med allt från fina stenar och järnslaggklumpar till näsdukar, kvitton, solglasögon och Gud vet vad. Så, storleken spelar ingen roll… (återigen)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>