Retroella

Idag ska jag klippa mig!

Ganska nyligen fick jag ett ryck och färgade håret hemma. GÖR INTE DET. Även om du tror att ”det gör ingenting, om det går åt helvete så fixar jag det hos frisören” GÖR DET INTE ÄNDÅ. Det du kommer göra (som jag gjorde) är att sabba kvalitéten på håret så att du inte kan gå till en frisör på ett tag om du inte vill sporta en snaggad look lagom till nyårsafton.

Just nu har jag en lite gulaktig nyans på håret komplett med några små silvriga slingor på vänster sida (vet inte hur det gick till, jag är inget proffs på att färga håret som ni märker).

Men jag är såklart fin ändå! Idag tänker jag dock försöka att bli ännu finare och jag ska också testa en helt ny sak – nämligen klippa Betty Boop-lugg.

Jag kommer att klippa mig hos Retroella. Jag har bara hört gott om henne så jag håller tummarna för att hon kanske kan styra upp detta typiska skandinaviska hår till att bli retrofint lagom till jul!

 
Ny frisyr, ny retro blogg, ny look – ooooh yes!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>