Födelsedag

Jag har fyllt år och jag blev så fruktansvärt bortskämd. Tack till alla er som kom med fina presenter!

Min killes fina syster Mia kom med dessa söta saker:

Så FINT eller hur?!! Tack Mia!

…och så fick jag så mycket annat som jag inte har hunnit fota än. Ett survival-kit för lägenheten, en blomma (som jag inte kan ta kol på enligt alla men det får vi väl se… hehe), en skål och kopp i min älskade Berså-stil, vackra 50-tals vykort, två jättefina värmeljushållare, tulpaner, biljett till Hair med svärföräldrarna, körkortslektioner (nu ska det där kortet bli mitt), baksaker i retrostil som ska invigas snarast och MYCKET MYCKET MER!!! (TACK alla!)

Men det som verkligen fick mitt hjärta att stanna var när min kille kom in med ett superstort paket.
I det fanns en gitarr.
Jag DOG.
Helt ärligt, bara det att han stöttar mig när det gäller min musik (på ett sätt som INGEN annan gjort) betyder så mycket.
Och så har han köpt en gitarr till mig!!!1
Men inte nog med det, gitarren var inte vilken gitarr som helst. Den var en helt grym gitarr som han o hans kompis (tack Martin!) hade valt ut ihop. Spenderat tid på att prova ut. Letat runt efter.
Bejb, har fortfarande inte ord för det jag känner. Du är världsbäst ♥♥♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>