Tjuvkika lite!

Jag har varit och modellat för fantastiska Pär Plåtare som har en studio i Årsta.

Det var hur kul som helst, vi tog säkert 700 bilder och bytte om tre gånger, så det finns en hel del fina bilder att ta av. Pär kommer att lägga upp dem på modellbilder.se i sinom tid, men om ni vill tjuvkika lite så kommer en av bilderna här:

Fotograf: Per Å. Oredigerad bild.

Tycker det är fascinerande hur avklädd jag ser ut – enligt mig själv. Jag är ju fullt påklädd och visar inte ens speciellt mycket ben, men bara för att jag har strumpebandshållare så tycker jag själv att jag nästan är naken. Konstigt!? Vet ju rent intellektuellt att jag är långt ifrån Bingo Rimér-stilen.

Förresten – mitt senaste april-skämt var att jag grundlurade min stackars mamma att Bingo Rimér hade hört av sig och ville plåta mig för Slitz. Fina mamma, jag lovar dig här och nu att JAG ALDRIG NÅGONSIN KOMMER ATT BLI GLAMOURMODELL. Och idag är det inte första april :) Puss på dig!

Och just det, signaturen Frasse skrev en kommentar i förra inlägget och ville se mig som Marilyn Monroe.
Här kommer Johanna aka Marilyn från år 2001:

2 reaktion på “Tjuvkika lite!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>