3 reaktion på “Dita von Teese underkläder

 1. Susanne

  Åh! Tack för ännu en fatastisk länk. Och taaaaack för komplimangen. ler De serösa bilderna kommer, fotografen ska jobba på dom lite bara. Jag saknar inget spec, mer om dig, kanske om tex hemmet.. om du är intresserad av 50-talsinredning eller liknande. Mer bilder på dig självklart du är ju så söt! :) Sen är jag glad för alla fina länkar. Har startat en ny blogg nu, inte klar men…iaf. Du hittar länken dit på min gamla. Har länkat till dig idag också. :D Kram!

  Svara
 2. Susanne

  Åh! Tack för ännu en fatastisk länk. Och taaaaack för komplimangen. ler De serösa bilderna kommer, fotografen ska jobba på dom lite bara. Jag saknar inget spec, mer om dig, kanske om tex hemmet.. om du är intresserad av 50-talsinredning eller liknande. Mer bilder på dig självklart du är ju så söt! :) Sen är jag glad för alla fina länkar. Har startat en ny blogg nu, inte klar men…iaf. Du hittar länken dit på min gamla. Har länkat till dig idag också. :D Kram!

  Svara
 3. Meela

  Helt underbara, dock är jag för feg för att ahndla utomlands me alla tull avgifter osv. Man kankse borde bli lite modigare på den fronten för det finns en massa kul där ute :) Kram

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>