3 saker om mig

Nu är det dags! Dags att berätta de sakerna som gör mig till mig, sakerna som jag kanske inte skyltar med, men som jag verkligen gillar med mig själv.

Förut så skämdes jag mycket över saker. Så fort jag avvek från normen, oavsett om normen för mig var att vara ”cool hårdrockare” eller ”pretentiös tonåring”, så skämdes jag. Det är det som är det bästa med att växa upp. Jag gillar mig själv för att jag är jag idag!

Här är några av sakerna som verkligen är jag:

1. Bed time storys

Varje kväll, nästan utan undantag, läser jag för att somna. Och det jag läser mest av allt är Harry Potter. Harry har nattat mig i över tio års tid och kommer säkert fortsätta att göra det tills min hjärna blir kokt broccoli. Min kille frågade en gång: ”Blir det inte tråkigt att läsa om Harry Potter-böckerna hela tiden?” 
Svaret är ALDRIG. Varje gång jag läser om böckerna så hittar jag någon ny detalj som får det att pirra i min mage. 
Jag och Harry FTW!

2. Min oförmåga att hantera växter

Jag har dödat fler växter än någon jag känner. Det är inget fel på min hjärna, jag är väldigt strategisk och välplanerad. Det är bara det att jag är totalt ointresserad av mina små plantor. Antingen glömmer jag att vattna dem, eller så övervattnar jag dem. Haha!
Nu för tiden hanterar jag detta genom att skicka mina stackars plantor på rehab hos min mamma.
Tack och lov för mammor, annars hade jag haft plastväxer hemma hos mig! :)

3. Musikaler
När jag var tonåring och hårdrockare skulle jag inte ens under pistolhot ha erkänt detta, men JAG ÄLSKAR MUSIKALER. En av mina favoriter Hair fick jag se nyligen med svärföräldrarna (födelsedagspresent). Jag njöt i fulla drag. Jag älskar speciellt ”I got life”:

I got life, mother, I got laughs, sister, I got freedom brother, I got good times man.

Glöm inte bort att skratta åt er själva, och att det finns ingenting att skämmas för! Vi duger alla precis som vi är. Puss på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>