Kändisar jag suktat efter!

Tänkte bjuda på en liten blast-from-the-past över kändispojkarna som jag suktat efter i olika perioder av mitt liv. Förbered dig på en del garv.

1. McGYVER

Han kunde göra en bomb av ett äppelskrutt och hade hockeyfrilla. Vad mer kan man begära som tio-åring? Jag kanske inte var riktigt kär, jag var så liten, men jag skulle absolut ha gift mig med McGyver om han hade frågat.

2. NICK CARTER

Detta blonda och ostiga popsnöre var min första riktiga kändiscrush. Jag planerade hur vi skulle träffas (på ett hotell när jag bara ”råkade” gå i korridoren) vad jag skulle ha på mig (grön tröja, hans favoritfärg) hur jag skulle låtsas att jag inte visste vem han var (sådär nonchalant och coolt) och slutligen hur vi skulle kyssas för första gången. 
Jag var elva.

3. KEANU REEVES

Jag var läskigt kär i Keanu Reeves aka ”Neo” i Matrix. Kan ha haft något att göra med att han sprang runt i svart skinnrock, betedde sig allmänt hjärnbefriat och var ”THE ONE”.
Jag var fjorton.

4. VAD-HAN-NU-HETER

Dagens absolut största garv (för mig) är när jag tänker på hur sjukt het jag tyckte att sångaren i Crazy Town var. Kolla videon så får du se varför jag garvar så mycket åt det idag.
Jag var sexton.

5. EDWARD CULLEN

…och sen ska jag erkänna att jag också har haft värsta crushen på Edward Cullen. Jag var tjugosex… Hahaha!

Har du suktat efter någon kändis?  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>