Min lördag i bilder

Jag hade en grym lördag! Bästa på länge.

Först fikade jag med denna vackra varelse:

Sedan tränade jag, åkte hem och bytte om för…

BOWLING!!!1

Jag och Robin lovade varandra att aldrig någonsin ha så fula skor på oss ever again.

När vi bowlade så förvånades alla av min starka början och sa saker som ”men Johanna du kan ju bowla!” Det var bara det att det antingen gick SKITBRA eller SKIT. Haha! Jag fick alltså antingen nästan full pott eller så bommade jag helt. Det hela slutade såklart med att jag förlorade, men jag var på lika gott humör för det!

Jag in action:

Hahaha!!! Roligaste bilden på länge. Wünderbar!

Tror också att jag hade bästa taktiken. Jag stod och gungade fram och tillbaka i typ en halvtimme innan jag rullade iväg bowlingklotet. Det där med att liksom springa fram och släppa klotet är inte min grej. Jag kör på helan-går-tekniken och ser ut som en full sjöman sådär. Jättebra taktik! 50/50 chans att träffa käglorna! HAHA. Aja. Bjud med mig nästa gång, är numera ett grymt fan av bowling!

Sen blev det utgång. Kul kväll!

Liten notis: Jag vet att många undrar över tiderna när jag publicerar inläggen, men jag sitter alltså inte på jobbet/samtidigt som jag fikar med dig/osv och skriver, utan ALLT är tidsinställt. Ibland kan det vara en timme i förväg, ibland flera dagar. Så nu behöver ingen undra över det! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>