Myten om luggen

Hur många av er har hört hur svårt det är med lugg? Jag fick höra det så ofta att det fick mig att tveka länge innan jag slutligen gjorde klippet. Men sedan jag skaffade lugg har jag upptäckt hur enkelt det är. Därför tänker jag nu slå hål på myten om ”HurSvårtDetÄr” och även ge mina allra bästa luggtips!

”HurSvårtDetÄr” och TipsFrånMig

”Den lägger sig aldrig där man vill”.
Tips: Varje gång du blöter håret se till att kamma ner luggen DIREKT. Så fort jag kommer ut ur duschen, innan jag torkar håret med handduk, så borstar jag ner luggen. Det är omöjligt att göra om detta steg, så ifall du glömmer och luggen ser ut som två djävulshorn, så får du blöta den och börja om.

”Man ser bara ut som Kelly i Beverly Hills”.
Tips: Skaffa rätt frisör! Den bästa frisören i Stockholm heter Retroella. Gå till henne så slipper du 90-tals luggen (om du inte VILL ha den förstås).

”Så fort det blåser så är det kört”.
Tips: Hårspray är din bästa vän. Men om du kammade ner luggen när den var blöt så LÄGGER DEN SIG TILL RÄTTA ÄNDÅ = behöver inte hårspray. Min favorithårspray är Wellas, finns att köpa på vilken matvarubutik som helst.

”Jag lockar och lockar men den ser bara fluffig och konstig ut”.
Tips: Använd plattång istället och böj in ändarna. Det gör att du slipper flyget och fluffet, och du kan också få till den där perfekta Betty Paige-lugglinjen.

Hoppas att jag har slagit hål på en del myter för er! Kommentera om ni har fler tips.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>