Semester!

Om bara en vecka så åker jag och min kille till Spanien! Ni förstår inte hur mysigt det ska bli. Jag längtar så mycket! Min senaste semester var i somras. Då åkte jag och min underbara vän Vicky på tågluff genom Europa. Det var verkligen något jag hade längtat efter, och vi upplevde så otroligt galna och häftiga saker på resan!

Men som sagt, det var i somras och nu ska jag iväg i en vecka till underbara Nerja. Jag hoppas på sol, pussar och god mat. Fast pussar brukar jag förstås få i mängder i alla fall. Lyckost mig!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>