Min helg i bilder

Begravning i fredags. Jag hade gjort mig otroligt fin för mormor. Min nya klänning (AVGUDAR) kommer från Oasis.

Lördagen var en helt fantastisk dag – och det hade jag bestämt sedan innan. Jag hade bokat upp hela dagen med massa roliga saker för att gardera mig så jag inte låg hemma i min säng och var ledsen.
Först mötte jag upp fina Robin för en brunch på Strand.

Supermätta gick vi till Västermalmsgallerian där jag fick gratis skoputsning. Personen innan var ingen mindre än Björn Ranelid och ALLA tog kort på honom. Utom jag som bara ville ha en skoputsning. Han försökte till och med, frågade ett gäng tjejer bredvid ”Vill ni ha ett kort kanske?” och mötte sedan min blick. Jag höjde bara på ögonbrynen så han bestämde sig för att strunta i mig. Hehe! Har aldrig riktigt förstått vad grejen är med kändisar.

Mötte sedan upp fina pappi för att heja på Djurgården. Tyvärr så är det nog hejdå Elitserien i år, men vi hade det sjukt trevligt iaf!

På kvällen gick jag, killen och två kompisar på Hunger Games. Riktigt bra. Se den! (Eller ännu hellre: LÄS. Slukade trilogin på en vecka).
Filmen var riktigt välgjord. Berörde.
Den får 4 Johannor av 5 möjliga!

Natten till idag spenderade jag och killen på fina Hotel J och jag blev sjukt imponerad! Kan verkligen rekommendera det till alla. Vårt rum hade takterass med fantastisk utsikt, king size bed och badkar + dusch i badrummet.

Det här möttes jag av imorse..! Vardagslyx.

En reaktion på “Min helg i bilder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>