Retro, vintage, pinup, 50s

Vad är det här för obegriplig rubrik? Jag pratar givetvis om Tradera där vartenda kofta har ovannämda beteckning. Dock så vill jag berätta att jag gjort fantastiska fynd där! Vad sägs om alla dessa bandanas för typ 50-lappen?

image description

Eller min underbara kofta med svalor från H&M (som såklart tog slut i butik innan jag hann köpa den).

Kort sagt: ska man sälja saker på Tradera är beskrivningen A och O. Koftan hittade jag som tur var under ”Kofta”. Inte ens svalor stod med i beskrivningen, vilket gjorde att den blev MYCKET billigare än den skulle blivit annars. Men jag klagar inte! :)

Igår var jag och åt middag med två grymma tjejer, Jannicke och Victoria. Vi bara hängde, garvade och hade kul. Sånt är så grymt viktigt för mig, lite paus från vardagen när man bara får umgås och slappna av. Vi satt till och med på en uteservering och frös! Det gav mer vårkänslor än all sol i världen.
Önskar er alla en fantastisk dag! Puss!

En reaktion på “Retro, vintage, pinup, 50s

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>