Drömklänning från El Bastardo

En av mina favoritbutiker El Bastardo har alltså öppnat RIKTIG butik! Tyvärr så hjälper det inte mig särskilt mycket eftersom butiken ligger i Göteborg, och jag är i El Stockholmo, men tänkte ändå tipsa alla Göteborgare som följer min blogg!

Just nu kan man gilla El Bastardo‘s Facebook-sida och få chansen att vinna ett presentkort för 500 kronor! Jag tävlar såklart och hoppas på att vinna – för helt ärligt SÅ ÄR JAG KÄR I KLÄNNINGEN! En vit sjömansklänning lagom till i sommar – drömmen! :)

Translation:
One of my favorite stores El Bastardo has opened a PHYSICAL store! Unfortunately it doesn’t help me very much since it’s located in Gothenburg, and I live in Stockholm, but I thought I’d tell all Gothenburgers who follow my blog!
I AM SO IN LOVE IN DRESS! A white sailor dress just in time for this summer - dreamy
:love:

3 reaktion på “Drömklänning från El Bastardo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>