Efter regn

Efter regn kommer solsken. Har fått ett jättetråkigt besked i veckan så jag har känt mig väldigt ledsen. Varit sjuk fysiskt också och inte orkat blogga. Men efter regn kommer ju solsken, och jag har bestämt mig för att försöka se framåt snarare än bakåt. Det är okej att sörja, men det är dumt att fastna i sorg. Bättre då att försöka styra sina tankar till positiva banor och tänka på alla saker man har i livet, right? 
 
En av mina stora förebilder ringde idag (en kvinna som har stöttat mig och hjälpt mig att gå från den trasiga tjejen jag var till den jag är idag). Vet ni vad hon sa till mig?
”Johanna, det där fina livet du vill ha? Det har du redan.”
Och jag såg på mitt liv och upptäckte att hon har rätt. Jag har det där fina livet. Och jag känner mig så grymt tacksam för det.
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>