Har ni saknat mig?

Hej alla snygga!
Har ni saknat mig? :)
Jag passade på att ta lite ledigt över påsken. Det här med att uppdatera bloggen 4 ggr om dagen är ingenting för mig än så länge, kanske för att jag inte kan mobilblogga (sunkiga blogg.se appen tar inte emot mina bilder för att de är ”för stora” hela tiden – med en iPhone 3GS 3megapixel kamera så TROR JAG INTE DET men men).

Jag är fortfarande helt överväldigad av mitt samarbete med Min Boudoir. Det känns så otroligt kul att få representera dem! Jag såg på Tifas Instagram att de redan fotar nya modeller i Vegas så mina glory days kommer snart vara över ;) Men så är det i modeindustrin! :)

Därför tog jag en skärmdump över hur Min Boudoirs Facebook-sida ser ut just nu så att jag förevigtalltid minns hur det såg ut!

Såhär:

Profilepic!!! Woop woop.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>