Monday = my favorite time of year

Nä måndag är kanske inte min FAVORITdag (som många andra har jag vänt på dygnet under helgen och sovit sådär och sitter och lyssnar på hög musik för att hålla mig vaken mot eftermiddagen). Men det är en helt okej dag och framför allt – en riktigt bra låt av NOFX! :)

I helgen har jag försökt gå på en ”hemlig” spelning med Refused, men kön var sådan att jag inte kom in trots att jag hade köat i flera timmar. Dock så hade vi i kön sjukt trevligt! Det är alltid trevligast människor i kön till spelningar av någon anledning. Iaf om man gillar punk, rock eller hardcore. Jag kan inte uttala mig om Melissa Horns fanclub för det har jag ingen erfarenhet av, men jag föreställer mig att många står och citerar deppiga texter och gråter på varandras axlar… hehe! :)

Dagens outfit är lite mindre kontorig, mest pga att jag inte har några jobbmöten idag. Rutig skjorta under kavaj. Vill ni veta varifrån jag köper mina kläder? Eftersom ingen har frågat efter det så kan jag ju skita i att berätta att jag köper i princip allt härifrån. Men nu berättade jag ändå.

Just nu sitter jag och är lite glad åt att jag arbetar med så många fina samarbetspartners. Vi får nämligen godis HELA TIDEN och finns det något jag älskar är det godis!

Det här fick jag idag, inklusive skålen. MUMS! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>