Sambo!

Jag har gått och blivit sambo i helgen! Det är min fina kille som flyttat över det mest väsentliga till min lägenhet. Med det mest väsentliga menar jag det som är mest väsentligt för honom, nämligen:
-TV eftersom jag inte har någon
-Playstation eftersom jag inte har någon
-Filmer eftersom jag bara har typ 4 DVDs

Såhär såg det ut idag:

Sedan är planen att vi gemensamt ska börja leta efter nytt boende ihop och faktiskt vara så vuxna att vi KÖPER någonting.

Fast han tog såklart med sig lite annat än kassarna ovan. Det känns så härligt att öppna garderoben och hitta hans kläder där istället för mina <3

Appropå flytt, så måste jag ju lägga upp kvällens outfit! Det här är anledningen till att jag behöver en ny mobiltelefon, pga dålig kvalitét. Har iaf på mig äkta myskläder, dvs shorts och varm tröja. Nu ska jag mysa ner mig i soffan med en kopp te! Sov sött alla.

7 reaktion på “Sambo!

  1. Emma Lannebrink

    Hej! lust att följa varandra via bloglovin?Kan passa på att skriva lite kort om vad min blogg handlar om.Jag bloggar om mitt liv med adhd och depression, den dagliga kampen som försvåras för varje dag som går. Äter 13 mediciner varje dag som ska få mig att må bättre osv. Fråga gärna om du undrar något, svarar på allting!kram

    Svara
  2. Hey Sugar Magazine

    Hej! Tänkte bara säga att vi just nu har en tävling där man kan vinna ett presentkort från RetroRocket på 500kr som man kan handla snygga retrokläder i 40-50-talsanda! Tänkte att det kanske skulle passa dig! :)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>