Sugar Hill i helgen!

IMORGON är det Sugar Hill i Stockholm. Under en dag kan du fira loss i äkta Vintage-style.
Det kommer att finnas manikyr, frisörer, live musik och dans. Frisyrkurser. Lindyhopp på kvällen. Och det är inte heller endast riktat till tjejer, det finns mycket för er grabbar också!
Jag tror att det kommer bli helt åsm. Och Min Boudoir kommer även att vara där och fota, så sätt på er era finaste stassar och börja posera! 

Själv har jag lyckats trippelboka mig på lördag och har ingen aning än om vad jag ska göra. Jag vet att jag borde prioritera lägenhetsletandet med min kille framför allt annat, men jag kanske kan klämma in en fika med världens skönaste göteborgska, pannkakstårta med massa fina vänner och lite Sugar Hill där emellan också…? Hm, känner hur ett militäriskt schema börjar forma sig i mitt huvud :)

Men kul att det händer något, för livet har gått lite på sparlåga på sistone! Jag har varit väldigt trött och inte gjort så mycket sociala aktiviteter. Men nu börjar energin att komma tillbaka (eller energi och energi, jag är lite ADHD när det gäller detta, antingen Full Fart Framåt eller typ gå i björnide tills energin återvänder haha! Men så är det att vara jag and I like myself! ;) ). Så ikväll blir det nog bio med snyggaste snyggot och sen finns det som sagt massor av kul att välja mellan imorgon och på söndag ska jag äta lunch med en jättefin tjej som jag saknat!

Hoppas ni får en skitfin fredag!

2 reaktion på “Sugar Hill i helgen!

  1. Emma

    Uuuh, va roligt! Jag hade blivit ÖVERLYCKLIG om nått liknande gjordes här i Karlstad. Men tyvärr är såna tillställningar sällsynta. :( Men ha kul!!!! :)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>