En kärleksförklaring

Kärt barn har många namn heter det ju, och den här pojken har ungefär 476 smeknamn. Mina  favoritsmeknamn på honom är mina egna: Curry-Stoffe och Krille-Prutt (av självklara anledningar). Han heter Kristofer och idag har vi varit ihop i nio månader. Wohoo!

Han är den som uppmuntrat min musik mer än någon annan. Han peppar mig, ställer upp för mig och tror på mig. Han får mig att skratta åt mig själv. Han ger de allra bästa kyssarna. Han är rationell och jordad när jag är som mest dramatisk. Han har världens snyggaste rumpa. Och så luktar han godast i hela världen.
GRATTIS TILL OSS! :)

Bild från semestern i Spanien i våras.

2 reaktion på “En kärleksförklaring

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>