Törnrosa

Ni som läser min blogg regelbundet kanske undrar varför det inte händer lika mycket i mitt liv längre. Det är för att jag helt plötsligt har blivit Törnrosa och sover i hundra år. Kanske är det järnbrist, kanske är det våren, men oavsett vad det beror på så behöver jag sova just nu. Och då lyssnar jag på min kropp :)

Jag sover så mycket att det nu är knäpptyst från min lägenhet. Undrar om mina grannar tror att jag 1) avlidit eller 2) är seriemördare. Jag sover så mycket att jag är rädd att jag ska vakna och massor av tid har förflutit och helt plötsligt så är Sverigedemokraterna invalda i riksdagen.
VA?!! Okej, går lägger mig…

Fast nu till helgen händer det lite smått och gott! Jag ska fota med en fantastisk fotograf, ev ha ost & vin-kväll med tjejerna (även om jag inte är så förtjust i det senare så älskar jag OST) samt leta en massa lägenheter igen med fina grabben.

Och imorgon ska jag fika med världens bästa och snöggaste göteborgska fröken Jess. Samt på torsdag ska vackra Victoria bjuda mig på bio <3
Så lite mer action utlovas i mitt liv framöver! ;)

Tills dess:

3 reaktion på “Törnrosa

  1. Jess

    Aaahahaha!! Bilden! Så känner jag mig nästan jämt! ;) blev sugen på paj nu. Vill fika paj imon på stället med paj vi var på efter du hade klippt dig! Puss

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>