Burleskloppis 3.0

I söndags var jag och världens bästa göteborgska på Burleskloppis 3.0. Det var faktiskt första gången jag kom iväg då diverse sjukdomar och jobbdagar har hållit mig från de tidigare. Superkul att träffa en massa människor som har samma intressen som mig!

Jag stod otroligt länge vid Poplins stånd och provade en klänning som var som en dröm. Men mina bröst kunde knappt klämmas ner i denna klännning och pekade då som två ledsna hundnosar – rakt nedåt. Så kan man ju inte göra mot sina bröst, så det blev inget köp den här gången tyvärr!

Träffade fina Susen Busen som också driver en blogg (och skriver så fina saker om mig!) Hon är otroligt kreativ och designar sina egna smycken. Jag blev direkt förälskad i örhänget hon har på sig på bilden. Vi har samma förkärlek för ankare (ska faktiskt ev. tatuera ett ankare inom kort, men det blir en annan historia) så om du läser detta Susen, så är jag potentiell köpare ifall du gör några fler smycken med ankare på! :)

Jag såg det inte själv, men fick sedan veta att de hade delat ut reklam för Min Boudoir med yours truly på. Här ser ni en bild på en skitvacker kompis, men jag har inte frågat om jag får använda bilden i bloggen och därför vågade jag inte ha kvar hennes fina ansikte!

Jag har ju precis fått min telefon och ej förstått det här med att fota, alltså lånar jag bilder från Miss Meadow’s Vintage Pearls och hoppas att det är okej för henne!

Pasties från Lady Francesca och hattar från Marika Smith.

Fröken Fräuke presenterade sitt Fröken Fräuke Presenterar och korsetter från Viola Lager.

Kort sagt: en underbar söndag! Hoppas vi ses på nästa Burleskloppis!

4 reaktion på “Burleskloppis 3.0

  1. Emma

    Ååhh jag är så sjukt bitter att jag jobbade då! Hatar att allt roligt händer på helgerna, men nästan aldrig de helger jag är ledig… Fattade inte först va det va när jag blev tillfrågad, men när nästan alla mina vänner gick dit och tjatade så mycket om allt fint dom sett eller köpt så blev jag sjukt bitter… Men nu vet jag till nästa gång, då tar jag fan ledigt från jobbet om det skulle va så. :)

    Svara
  2. Susanne

    Jag kollar runt så jag kanske kan fixa ett sånt örhänge åt dig…men ser mörkt ut tyvärr. Meeeen….jag har lite andra ideer på gång där ankare är i fokus…så håll utkik på min blogg och hojta om det är nått du gillar. kram ^^

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>