Cigarrer, hårblommor och burlesk

Fröken Fräuke presenterade Cuba Libre, och det blev en grym kväll!
Först var vi hemma hos Tifa och förfestade lite, sedan bar det av mot Nalen.

Jag fick träffa vackra Caroline aka Miss Meadows för första gången.

Caroline hade sytt sin outfit själv och försökte förklara hur lätt det var. Kan säga att jag INTE FÖRSTOD NÅGONTING, så jag tror inte att det var så lätt som hon ville få mig att tro ;) 

Två riktigt snygga tjejer!

Bilder lånade från Tifas blogg (där kan du se ännu fler bilder också!)

Burlesk är en väldigt speciell konstform som jag tror många blandar ihop med striptease. Men burlesk är inte striptease NÅGONSTANS. Visst, jag skrek mig hes när folk tog av plagg efter plagg, men det var av en annan anledning än man kan tro.

Det hela handlar om underhållning och innehåller så otroligt mycket humor, glädje och glimten i ögat. Jag är så otroligt imponerad av allas mod och grymma koreografier men jag blev faktiskt inte det minsta sugen själv – den här gången. Har förstått att burlesk är en smittsam ”sjukdom”, men än så länge är jag helt nöjd med att stå på golvet och heja på alla andra.
Jag vill mycket hellre så på scenen och sjunga!

En reaktion på “Cigarrer, hårblommor och burlesk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>