Det här är inte jag

Just nu, idag, så känner jag att bloggen har förvandlats till något annat än vad det var meningen i början. Det handlar mer och mer om yta (i mina egna ögon) och det vill jag inte! Stopp! Nej! Jag vill inte ha det såhär. Alltså vänder jag på det nu.

Jag skriver ju faktiskt för min egen skull, annars får det vara. Jag vill vara den jag är – oavsett. Och jag är: ärlig, modig, vacker på insidan såväl som utsidan, jag är glad, positiv, ger bra råd, ställer upp för mina vänner till 100%. Jag är också en sån som börjar garva INNAN jag har berättat den roliga historian. Jag klarar inte av när man är fem personer och alla ska skämta med varandra och alla försöker toppa varandra, ni vet? Då slutar det alltid med att jag säger något som inte är REMOTELY FUNNY och förstör stämningen helt men innerst inne så är det skit samma ändå, för jag är med vänner :D

Det värsta jag vet är spindlar, det bästa jag vet är att bada skumbad (bubbelbad) och att blåsa bubblorna till höger och vänster. Jag föredrar glass framför mat, jag dricker 4 koppar kaffe per dag och jag älskar ljudet av regn när jag ska sova. Jag tycker om att spela gitarr och sjunga, men jag gör det bara när jag är i balans med mig själv, så jag har inte spelat mer än 2 ggr på två månader. Jag har lätt för att gråta, men jag har också lätt för glädje och för att älska.

JAG ÄR JAG, och jag är inte bara en yta. Jag vill vara människa med er också. Annars får det vara!

5 reaktion på “Det här är inte jag

 1. Lillaste systeryster

  Finast är du när du skriver sånna texter! Då får man se din vackra insida! You go girl!

  Svara
 2. Jess!

  Hej JOHANNA!!! NU känner jag igen dig igen. Och glöm för fan inte av att du är bäst!Puss <3

  Svara
 3. Frasse

  Gulliga du – vad roligt att höra dig asgarva åt mina knäppa frågor igår. Sånt härligt skratt du har!!! Puss från moster

  Svara
 4. Susanne

  Känns som om jag kommentar-bombar dig idag.Personligen vill jag när jag läser en blogg veta lite om personen bakom oxå annars känns den inte personlig.Stor kram på dig och ha en fantastisk dag!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>