Frågestund!

Jag kommer att ha en hel del att göra idag, först jobb, sedan vernissage med duktiga Nelly L. och till sist spelning med bl a min skönsjungande BFF.

Därför utropar jag nu en FRÅGESTUND! :D

Fråga vad du vill, jag lovar att svara!

 

6 reaktion på “Frågestund!

 1. Isa

  1. När blev du ihop med din kille?2. Hur mycket tjärnar du på din blogg?3. Varför började du blogga?4. Är du nöjd med dig själv?5. Hur gammal är du?Ja, många frågor blev det! Hoppas du kan svara på några :DKram från Isa!

  Svara
 2. Sofi

  Varför har du gråtit så mycket? Vad har gjort dig ledsen? Förstår om du inte vill berätta men nyfiken så jag dör Kram /Sofi

  Svara
 3. Pernilla

  Kan du tipsa om bra internet sidor med rockabilly och 50-tals kläder & accessoarer? Svenska sidor och uk.Jag vet rätt så många själv men det kanske är nån du vet om som jag inte kollat in.Du har en så grymt bra blogg, fortsätt med det :)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>