Icescream youscream

Nu har det gått TVÅ hela dagar sedan jag bloggade sist, mest för att jag har känt mig lite vissen. Imorse försov jag mig för första gången till mitt jobb, 1,5 år tog det innan det hände. Igår kände jag mig småsjuk så jag glömde sätta mobilen på väckning innan jag somnade.

MEEEEEN det har ju hänt så otroligt mycket kul!
Vad sägs om:
1. Burleskkväll i lördags
2. Fotat med JenHell i söndags
3. Vunnit ett fantastiskt pris!

Bara min envisa hals kan få bli lite bättre, eftersom jag ska sjunga ihop med ett gäng på torsdag. Glass har jag hört ska hjälpa. Eller är det bara min mamma som också älskar glass som har lärt mig det? Hmmm :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>