Min helg i bilder

I fredags satt jag på en uteservering för första gången på flera månader. Lyckan!

Sedan tillbringade jag hela natten och halva lördagen med att springa runt hemma och sjunga, det här var min mikrofon. Tyvärr kunde jag inte hålla mig från att äta upp den efteråt.

På lördagskvällen var jag först på barbecue och fick träffa min syssling från USA för första gången. På vägen dit hittade jag den här bilen. Det är en PORSCHE, om ingen har missat det. Det står på den.

Can somebody say penisförlängare..? ;)

Igår kväll så gick jag och såg Lilla Lovis (varnar för känsliga lyssnare). Det var dresscode bröllop, så jag slängde ihop en outfit och vinglade iväg på höga klackar.

Det var finaste Jessica som hade fixat in mig (glömde att skriva upp mig på listan så hon körde sin övertalningskampanj och DET GICK :D ) TACK till världens snyggaste göteborgska som gav mig en sån grym kväll!

Idag hade jag PLANERAT att det skulle bli fint väder så jag kunde äta picnic på en filt. Men oh no, gråmulet, så det blir fix med goodiebagen åt Embla, tvätta, städa, gymet och en tidig kväll pga sliten.

HAHA mitt hår idag alltså! Tur att det är enkelt att slänga på en sjal så ser allt fint ut ;)

Ha en skitfin söndag, puss på er!

3 reaktion på “Min helg i bilder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>