Plåtning med JenHell

I söndags var jag hos otroligt duktiga JenHell och plåtades för Cissi och Selma. Här får ni en liten sneak peak på hur det kommer att se ut! Klänningen och accessoarerna finns såklart att köpa i butiken.Foto & fantastisk redigering av JenHell, kläder Cissi och Selma, smink & hår av mig.

ÄLSKAR bilden, lite Pippi Långstrump på nåt sätt, mycket attityd och jag gillar att jag inte är ”söt och gullig” som jag ofta har varit hittills. Kul att få göra annat! :)

9 reaktion på “Plåtning med JenHell

 1. Miss Meadows

  Så det var det HÄR du höll undan från oss i lördags?! Det blev ju skit bra! Du é hur söt som helst!!! Tack för senast förresten, det blev en underbar kväll. Fast jag lyckades tappa bort dej i vimlet och han inte säga hej då! :) xox

  Svara
 2. Emma

  Trevlig butik och urfint foto på dig! :)Har du varit på Poplin och tittat förresten? Finns nog en hel del där som skulle falla dig i smaken :)

  Svara
 3. Inger

  Ohhh, den klänningen vill jag verkligen ha! Ursnygg! Du är vacker som en dag på bilden J, kul att se dig med mer attityd.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>