Skräckfilm = sömnlös

Uääh såg the Woman in Black igår och jag DOG! Kan fortfarande inte släppa vissa bitar av filmen. När jag var cool tonåring så brukade jag importera skräckfilm från japan, men nu för tiden så kan tydligen vanliga Hollywood-skräckis-klyschor göra mig darrig av rädsla. Sov riktigt dåligt inatt.

Det är något med psykologiska thrillers tror jag. Vem blir rädd för en film om en galen massmördare? Inte jag i alla fall. Men släng in ett gammalt hus, små läskiga barn som står och glor i hörn och en kvinna i svart slöja ALLTSÅ JAG DÖR! *hyperventilerar*

Okeeeeeeeeej nu fokuserar vi på roliga och gölliga saker istället! Typ sånt här:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>