Svar på frågorna pt 1

Igår så hade jag en frågestund när ni fick fråga VAD NI VILLE. Det kom en hel del frågor, och jag ska försöka svara på allt så gott jag kan :)

Liinali: Jag undrar hur du blev modell? Vad gjorde du?

För det första så ser jag mig inte som modell. Det kommer jag att göra när jag kan leva på det, och det kommer jag troligtvis aldrig att göra (pinup betalar sig inget vidare, dock är det galet roligt så alla vill hålla på med det ändå).
Det gick till såhär: Jag kom på att jag aldrig har varit så snygg som just nu, och jag ville ta några vackra bilder på mig själv att vara stolt över när jag blir äldre. Men alla de där företagen som specialiserar sig på att ta bilder får alla modeller att se EXAKT LIKADANA UT, med exakt samma poser och dåliga sminkning. Så jag bestämde mig för att gå med på modellbilder.se. Där fick jag mejl från riktigt bra fotografer, och på den vägen är det :)

Isa hade en hel del frågor:

1. När blev du ihop med din kille?
2. Hur mycket tjärnar du på din blogg?
3. Varför började du blogga?
4. Är du nöjd med dig själv?
5. Hur gammal är du?

 

1. Jag blev ihop med min kille en varm sommardag förra året. 2. Jag tjänar inga som helst pengar på min blogg men är totalt öppen för mutor. Ge mig choklad, eller en årsförbrukning av glass, så är jag din bitch. 3. Jag började blogga för att få utlopp för mitt intresse för pinup och rockabilly. 4. Jag är som alla människor, mer nöjd vissa dagar och mindre nöjd andra dagar. Men jag har ingen som helst ångest över att jag är kurvigare än andra, inte ser ut som alla andra osv. Jag tycker om mitt eget utseende! Jag är jag, och stolt över att vara det. 5. Jag är 28.

Slutligen måste jag ändra mig, jag skrev att jag skulle svara på allt, men jag vill faktiskt inte svara på Sofis fråga om varför jag har gråtit så mycket. Vissa saker vill man hålla för sig själv, helt enkelt, och det är en sån sak. Men ni ska alla veta att jag mår mycket bättre redan. Jag har till och med börjat planera in roliga fotosessioner och massa annat nytt, men det får ni veta mer om sen! Later <3

En reaktion på “Svar på frågorna pt 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>