Tråkig kontorsstil? Nä!

Som många av er vet så jobbar jag på kontor. Där kan man inte alltid dyka upp i bandana och rocktisha ÄVEN om man skulle vilja! :)

Visserligen har jag ett kreativt yrke (webbredaktör och digital marknadsförare) så jag kanske inte måste se ut som en receptionist, jag måste inte ha ”dress code” med vit skjorta och svart dräkt. Men även när jag arbetade som receptionist så gjorde jag min egen grej av kläderna. En liten twist, ett litet snitt som var retro – för jag måste ju vara jag, även på jobbet!

Det här hade jag på mig i torsdags:

Grå kavaj och Metallica-tisha!

Favoritörhängena: rosor. Har både svarta och röda, men behöver köpa nya – de är slitna.

Outfit: tisha vintage, svarta jeans och kavaj H&M, örhängen inköpta i Las Vegas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>