Wedding dress

Ooooh om jag hade velat gifta mig traditionellt, hur gärna hade jag inte velat ha den här bröllopsklänningen då? Helt åsm. Från missretro.se.

Men det är inget för mig. Jag var nära att gifta mig i en kyrka en gång i tiden, och jag gör inte om det. Det är inte jag, även om jag övertygade mig själv just då om att det var precis vad jag ville ha. Nä, ge mig en strand, en klänning av nåt slag (INGEN SLÖJA OKEJ?) och ett par killer heels så är jag nöjd. Dyr ring? Nä. Det här är min drömring:

Ganska billig, håller hela livet. Grymt? Eh, ja.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>