What shoes to wear?

ÄNTLIGEN är den här! Jag talar förstås om säsongen som jag älskar – mest för att jag äntligen får använda skor som jag aldrig använder annars!

Det här med att välja skor till en outfit är en hel vetenskap. Man måste pröva. Jag har aldrig varit noga med att köpa dyra saker, men är dock otroligt noga med att skorna ska kännas precis rätt. För att illustrera kommer en Dagens Outfit där jag i början hade på mig ett par andra skor.

pinup

Hmmmm…. skorna känns inte riktigt rätt. Bättre med mina svarta ballerina?

50-tal

PERFEKT! :)

 
Outfit: Kofta med ankare Oasis, kostymbyxor Oasis och svarta ballerinas från New Look.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>