Bilder

NI ANAR INTE hur mycket bilder jag egentligen tar på mig själv. Det är helt crazy! Tror att halva mobilen är full av bilder haha! Här kommer lite sånt :)

Min favoritmin är tydligen höjda ögonbryn och plutig mun. HAHA!

3 reaktion på “Bilder

  1. Emma

    Alltså, det här är så konstigt. Jag drömde alldeles nyss om dig! Jag var i nån affär som du drev som sålde retrogrejer och second hand-prylar. Man kunde gå ner i källaren och där var typ som ett fik med en konstant pågående burlesque show och där spådde du i mina händer ihop med massa polare. 2000 spänn kostade det för 5 minuter och när jag sa att: ”Jag vill sluta oroa mig för om jag kommer in på högskolan i hösten, jag vill veta hur det går” så svarade du ”Det blir en flicka.” HAHAHA! SJUKT underligt!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>