Blogg jag verkligen gillar

Här kommer en blogg som jag verkligen gillar just nu!

Eembla

 

 
Emma/Eembla är inte bara snygg på utsidan, utan även insidan. Hon har GRYM smak. Just nu väntar hon sitt första barn och jag dör sötdöden hela tiden pga alla fina saker hon hittar åt knoddisen. Hon har också ett allvar och ett djup. Kolla in hennes blogg om du missat den!

5 reaktion på “Blogg jag verkligen gillar

  1. Lena

    Ja Emma är super härlig!!

    Och vad roligt att du gillar min blogg! Välkommen ska du vara, hoppas springrundan går bra =)

    Kram på dig!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>