Ekonomisk schmekonomisk

I den här konsumtionshysterin bland bloggare, vem pratar egentligen om ekonomi? JAG tydligen.
 
Den här månaden har jag ÄNTLIGEN betalat av en skuld till ett klädföretag där jag köpt kläder på avbetalning. Det blir så lätt så för mig, jag ser något jag vill ha och BAM! så har jag köpt det. Tror inte heller att jag är ensam om det ;)
 
Men nu är jag iaf skuldfri till det där företaget! Och jag tänker ICKE sätta mig i skuld igen. Och jag har faktiskt ett sparkonto med pengar på. Det är inte mycket, men jag kan åka till Thailand imorgon om jag vill. (Fast sen är ju pengarna slut, och det vill jag inte att de ska vara, orka börja om igen! Så därför håller jag i pengarna lite till så de ska växa till sig).
 
Det jag kan konstatera när jag läser min egen text här är:
JAG HAR TYDLIGEN BLIVIT VUXEN.
När hände det? :O

Mvh, tjejen som driver en retro blogg

 
 
Translation: Welcome to my retro blogg. If you want me to translate for real you have to prove you’re human. Write a comment!

2 reaktion på “Ekonomisk schmekonomisk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>