Friday I’m in love!

Freeeedag och en hel helg framför mig! Så mycket roligt som händer i mitt liv just nu, och bloggen är bara en av dem. Har en hel del spännande planer här framöver, nya tävlingar som kommer upp och jag ska snart visa er lite mer plåtnings-bilder.

Ikväll blir det bio med allra finaste killen + polare. Imorgon ska jag och två tjejkompisar ha cocktailparty med fina klänningar, snittar och allt som hör till. Har som vanligt ingen aning om vad jag ska ha pååå mig (VARFÖR har jag två garderober fulla med kläder, men inget att ha på mig? Jämt? MYSERIET MED DEN PROPPFULLA GARDEROBEN haha).

Så det är mycket som händer, mycket kul, men det som verkligen får mitt hjärta att pumpa snabbare nu är att jag har börjat spela ihop med ett band! Det är jag som är SJUNGERSKAN, och det är skitroligt. Helt ärligt så behöver jag vara kreativ för att må bra. Och det är grymt kul att spela ihop med ett gäng riktigt sköna killar.

Hoppas att de inte har något emot att få vara med i bloggen, för här kommer de! TADAA!

(Två av bandmedlemmarna).

2 reaktion på “Friday I’m in love!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>