Retroblogg

ALLTSÅ jag bara älskar det faktum att jag har så fina läsare! Jag läser era bloggar också så ni vet :)
Men det känns som att jag bara hittar nya bloggare hela tiden. Därför tycker jag vi ska börja tipsa varandra!
Har ni någon retroblogg, rockabillyblogg, eller annan skön person där ute som ni kan tipsa om? Kanske uppstår lite ljuv musik och så hittar jag en ny favorit ;)
Jag ska tipsa om en grym blogg jag läser ofta här senare idag!

Nu: BACK TO WORK! Har hur mycket som helst att göra. Hörs sen! Puss på er

5 reaktion på “Retroblogg

 1. Lena

  Min blogg är väl ingen renodlat vintage eller rockabilly blogg. Men. Det är där mitt hjärta är! Loppisfynd, vintage, och secondhand. Gamla bilar och musik. Åker på somrarna på så många rockabilly ställen det bara går. Och lyssnar mestadels på rocka/psycho billy. Gillar tatueringar och teakmöbler. Men jag skriver en vardagsblogg, och just nu är det mycket träning. Mina barn, outfits och tankar. Skönhetsprodukter och ett och annat musiktips dyker också upp!

  Svara
 2. Marran

  Jag vill tipsa om min fasters blogg. Hon skriver om allt möjligt kreativt, bland annat hennes konst, men även recept och annat tips och tricks finns där.
  annakarinsartandplej.blogspot.se

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>