Till Anna

I REFUEL! It worked. Och Depps konstiga skrik i Secret Window. Och allt annat som har hänt. Och alla gånger du har torkat mina tårar, fått mig att skratta åt mig själv, fått mig att känna att det inte finns några gränser för min fantasi, att jag vågar, får och kan. Och allt du är, och även allt du inte är och allt som du, bara du, ger åt varje människa som möter dig.

Varje andetag i ditt liv har du försökt andas så djupt som möjligt. Jag ska alltid beundra det hos dig och uppmuntra allt du är. Så mycket som har hänt, så många gånger har jag undrat: Vad skulle hänt oss båda om vi inte hade funnit varandra när vi gjorde det? En brytpunkt i mitt liv. Och i ditt.

En enda sak som jag sa till dig vid rätt tillfälle: SKIT I DET DÄR och häng med mig. Hur många gånger har du inte sagt samma sak? Så många gånger som vi har suttit i en soffa med en gitarr, sjungit, druckit för mycket kaffe, skrattat åt livet och andats djupt.

En kärleksförklaring i text till dig. Anna. Som det bara finns en av i hela vida världen.

I’M SO GLAD YOU’RE MY FRIEND!

En av många seriestrippar jag och Anna ritat till varandra genom åren, ©Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>