Träningsevent

Var igår med världens finaste Robin på ett event som Ida Warg hostade. Det var på Café Opera så nu har jag varit där för första gången :)

Det var som jag misstänkte inte riktigt mitt ställe, jag tillhör inte målgruppen direkt. Men eventet var trevligt. Vi fick testa vår balans i kroppen enligt Atlas Balans metod. Innan jag gjorde testet tänkte jag ”uj uj uj” eftersom jag inte tränat särskilt länge (aktivt i ett halvår ungefär). Men de sa att min balans i kroppen var perfekt! Så om jag fortsätter att styrketräna så kommer jag att fortsätta må skitbra.

Tycker vi säger så! Hejdå, nu ska jag till gymet.

En reaktion på “Träningsevent

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>