UTMANING!

Känner du också ”jag har inget att ha påååå mig” trots att garderoben är full av kläder? Igår fick jag nog och testade en massa oanvända kläder i nya kombinationer. Resultatet blev både bra för plånboken och för miljön.

Jag utmanar dig! Ta minst en bild på dig själv i kläder du NÄSTAN ALDRIG ANVÄNDER. Riv ut garderoben, leta upp de gamla favoriterna och återanvänd dem.

Här kommer tips på hur du kan göra:

1. Ta fram plagg du inte har använt på riktigt länge. 

2. KOMBINERA VILT!

pinup blogg
(HahahaAHahhaAHAHahahAHA!)
rockabilly blogg

3. Slutligen: fotografera dig själv i något fint som du redan har i garderoben!

retroblogg
retroblogg1

JAG UTMANAR ER ALLA!
Skicka en bild till mig eller lägg upp en bild på din blogg, så ska jag publicera det här på min blogg (tillsammans med länk till din blogg om du vill det). Skriv en kommentar om du vill vara med!

Nu kör vi! :)

Translation: I challenge you all to reuse some of your old favorites. I always think ”I have noooothing to wear” but my closet is full to the brim. Therefore, dig deep in your closet, try on your old clothes in wild combinations and put up a picture! Enviromental friendly and wallet friendly at the same time. I promise I’ll post it on my blog later. Let’s go :)

4 reaktion på “UTMANING!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>