Vinn Min Boudoir!

Jag har ett ex av Min Boudoir att lotta ut! Det är det allra första numret som inte finns att köpa i butik längre. Och min vana trogen så slänger jag in en liten ÖVERRASKNING i brevet också! ;)

Såhär gör du för att tävla:
1. Skriv en kommentar och berätta VAD DU VILL LÄSA OM i min blogg! Något du saknar? Något du vill se mer av?
2. Följ mig på Bloglovin!
Tävlingen pågår till 20 juni.

Den som ger det bästa förslaget får tidningen hem på posten :)

10 reaktion på “Vinn Min Boudoir!

 1. Emma

  Jag med! Dom är helt klockrena! Tack o lov att internet finns. Vore himla tråkigt at köpa samma kläder och grejer till henne som alla andra. Hehe. Ja, absolut! Jag skriver ett inlägg från datorn sen! Måste koppla in internet och blabla för jag råkade skicka med modemet när vi flytta grejer i lördags. Hahaha.

  Svara
 2. Doris

  Hmm, jag skulle nog föreslå en helt ny kategori i stil med ”Retrolover tipsar” eller något. Jag misstänker att du håller på massa roliga hemsidor/butiker/husmorstips(?)/musik och liknande. Det skulle vara jätteroligt att läsa om sånt som piffar upp din vardag :)(Följer dig redan på bloglovin’ förresten)

  Svara
 3. MirAnna La More

  Självklart svarar jag så du hittar mej igen, men om i fall att du vill så finns jag även på Facebook som MirAnna La More offentlig och som MirAnna’s Calendargirls. Lägg till dej där, så tappar du ALDRIG bort mej. ;)

  Svara
 4. Jessika

  Jag är med! Jag vill se mera bloppis. Ett litet plus eftersom jag aldrig läst tidningen förut (A)

  Svara
 5. Sara

  Följer din blogg på blogglovin’ :)
  Skulle vilja läsa om var du helst köper dina kläder, några speciella butiker, secondhand butiker, internetsidor osv :D
  Vill verkligen ha den tidningen! :D <3

  Svara
 6. Helena

  Jag gillar din blogg och tycker framförallt om att du lägger in många fotografier. Jag skulle gärna se lite mer frisyrer och smink samt tips på hur man kan göra det själv.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>