Yellow summer

Tipsar om att El Bastardo håller på att sy gulrutiga Holly-klänningar! Älskar modellen, sitter perfekt. Har en hittills och hoppas på att få äga ännu fler i framtiden. Är extremt sugen på denna. Visst är den fiiiin?
(Och NEJ, jag är inte sponsrad av El Bastardo! Haha)


Bild från El Bastardos Facebook-sida.

2 reaktion på “Yellow summer

  1. Emma

    Va lustigt! Jag beställde just en klänning i den modellen därifrån just idag. :D (Den som va på rea med tattoo-motiv.) Jag började med en och om den sitter bra så kanske jag beställer fler. :) Det fanns ju mycket fint där. :D

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>