Bli modell för Min Boudoir!

Just nu söker tidningen Min Boudoir modeller. Som många av er vet så har jag modellat för dem, och kan verkligen rekommendera det.
Ni kommer definitivt att få jobba ihop med en grym fotograf och dessutom fina Tifa – som inte bara är en duktig modell själv utan även grundare till tidning och tillika stylist. She knows what she wants och det blir jäkligt snyggt!
 
En grej jag gillar med Min Boudoir är att det finns utrymme för olika åldrar, typer och storlekar. Såg förresten att de just nu är extra öppna för tatuerade tjejer med piercingar och färgstarka hårfärger! :)
 
 
minboudoir

14 reaktion på “Bli modell för Min Boudoir!

 1. Betty Bones

  Jag har sett att dom är öppna för modellande, man blir ju sugen, men det känns som om man måste träna lite innan man går på en sån grej :O

  Svara
  1. Retrolover

   Träna? Varför? Jag tränade väldigt sällan innan min shoot och åt precis vad jag ville hela tiden. I Min Boudoir finns alla kroppar! :)

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>