En kyss till er alla!

Okej, jag hann inte blogga allt jag tänkte idag. Jag vaknade imorse (efter fem timmars sömn) och var jättepigg (det går inte ihop, men så var det). Har varit igång hela dagen med att städa, fixa, shoppa, träna, skriva musik, äta godis och kolla på Game of Thrones (mycket bra söndagsnöje) m.m. Väldigt lite socialiserande, väldigt mycket jag och min gitarr = slappsöndag, sånt som jag verkligen behöver ibland.
 
Men ett shoppingfynd kan ni få se, den här toppen som Moa aka Sinister Diamond tipsade mig om:
 
retroblogg
 
H&M Divided.
 
Igår berättade en vän att hon läser min lille retroblogg (tack fina L!) och idag fick jag ett mejl av en annan gammal vän som skrev att hon tittar in ibland. Varje gång jag hör att ni gillar min blogg, varje gång ni kommenterar, så blir jag bara så jefla gla. Sådär pirrigt och in i hjärteroten-glad.
 
Fan! Ni är så grymma! En kyss till er alla!

6 reaktion på “En kyss till er alla!

 1. Anneli

  Åh när får vi se klänningen från Retro Rocket du köpte? :) Såg att du förresten var på deras hemsida med en kjol från daisymae! :) Så snyggt!

  Svara
  1. Retrolover

   Ja det är så galet konstigt och roligt! Jag skrev faktiskt fel, det är en klänning från Rockadudes clothing. Den kommer upp senare i veckan, killen jobbade igår och har inga snälla grannar som vill fota mig ;)

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>