Jag + killen = 1 år!

 
För lite mer än ett år sedan så satt jag och min kille i en park på vår första dejt. Vi kände inte varandra alls, vi hade några gemensamma bekanta, men vi hade aldrig träffats förut.
 
Ungefär 20 minuter in i dejten så sket en mås på mitt huvud. Den bara bajsade mig rakt på hjässan, rakt i mitt nytvättade, nystajlade, första-dejten-fixade hår. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra så jag började bara att skratta. Och han med. Så vi skrattade och skrattade och skrattade. Och sedan var isen bruten och dejten blev sådär härligt avslappnad.

Italienarna säger ju att måsbajs på huvudet är IL SEGNO – ett mycket lyckosamt tecken. Jag vet inte, men kanske var det så, för idag har vi varit ihop i ett år! Och snart ska vi flytta in i vår nya, gemensamma lägenhet. Wohoo!

Är så jefla glad att det är vi :)

Det snyggaste jag vet.

12 reaktion på “Jag + killen = 1 år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>