KARAOKE baby!

Heeeej! Sorry för dålig uppdatering, men skyller återigen på att blogg.se-appen inte funkar. Därför måste jag starta min dator och det kändes som ett projekt igår. På dagen hamnade jag nämligen i välbehövlig koma och såg två filmer på raken samt somnade på soffan. Grymt värt det, eftersom jag då fick energi till utgången på kvällen!
 
 
Beviset: Kan blinka med ena ögat!
 
 
Vi hade lite picnic i en park.
 
 
Världens finaste tjej visade upp sina magrutor!!!1
 
 
Kvällen fortsatte med karaoke, baby!
 
Och avslutades sedan på en krog nära dig. Slut på meddelande!

8 reaktion på “KARAOKE baby!

  1. Anonym

    Kunde varit jag som skrivit detta: *Heeeej! Sorry för dålig uppdatering, men skyller återigen på att blogg.se-appen inte funkar. Därför måste jag starta min dator och det kändes som ett projekt igår.* Det känns som ett projekt varje dag att starta datorn ;) Hur ska detta sluta?!

    Svara
  2. Soya

    Kunde varit jag som skrivit detta: *Heeeej! Sorry för dålig uppdatering, men skyller återigen på att blogg.se-appen inte funkar. Därför måste jag starta min dator och det kändes som ett projekt igår.* Det känns som ett projekt varje dag att starta datorn. Hur ska detta sluta?! ;)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>