Mina kläder växer ifrån mig

Jag tror bestämt att mina kläder börjar växa ifrån mig. Det är rätt mycket som har blivit för stort.
 
 
En liten mening om bantning och dieter: I DON’T DO IT (här kan du läsa varför). Jag håller inte på att krångla till det med maten, det är bara tråkigt. Det jag håller på med är träning, och så äter jag precis vad jag vill under tiden. Därför har det nu råkat bli så att jag har krympt en smula.
Eller faktiskt mycket bättre: BYGGT MUSKLER! :)
 
 
 
Därför tänkte jag snart ha en liten *tada*
 
~~BLOPPIS~~
 
Så håll utkik! :D

2 reaktion på “Mina kläder växer ifrån mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>